Zinedine Zidane va donar descans contra al València al jugador amb més bona forma dels blancs, Isco Alarcón, que el situa com la principal novetat del Reial Madrid a l'anada de les semifinals de la Lliga de Campions de demà davant l'Atlètic de Madrid.

El migcampista malagueny, ple de confiança, aprofitarà la baixa de Gareth Bale, que es perdrà el derbi. El Madrid buscarà el bon joc i l'art amb la presència d'un quart migcampista que serà la clau per trobar l'equilibri necessari en una gran cita. La participació d'Isco a Champions ha estat testimonial. El superava amb minuts fins i tot Fabio Coentrao. L'andalús només havia disputat 77 minuts repartits entre 67 contra l'Sporting de Portugal i 10 contra el Nàpols, tots dos a domicili. Inèdit en el Bernabéu fins que va ser titular davant el Bayern de Munic, a la tornada dels quarts de final, que va disputar 71 minuts. Amb Isco al camp, el Madrid no perd. L'última vegada va ser fa més d'un any contra el Wolfsburg, en un duel de Lliga de Campions.

Una altra novetat amb què podrà comptar Zinedine Zidane serà el central francès Raphael Varane, que juntament amb Isco es perfilen com els dos canvis que introduirà per al derbi madrileny en l'anada de Champions.