Els del Gironès esperen segellar definitivament la permanència a l'estadi d'un Hospitalet que obrirà les portes als seus aficionats perquè els locals, a diferència dels llagosterencs, sí que s'hi juguen la vida (19 h.). Els d'Alsina, virtualment salvats, visiten la Feixa Llarga per mesurar-se a un Hospitalet enfonsat en l'avantpenúltima posició i que fa nou partits que no guanya. Segons el tècnic maresmenc, Oriol Alsina, «estem molt millor que fa un mes i a pesar de l'última derrota la dinàmica és bona com ho demostra que abans de la derrota contra el Lleida el balanç era de tres victòries i dos empats».

Els blaugrana tenen sis punts més que el Llevant B (16è) a manca de dos partits per jugar-se i únicament una carambola d'allò més improbable provocaria un desenllaç fatal pels d'Alsina, que tenen l' average perdut amb els valencians. El Llagostera, per tant, amb un punt acabarà amb els patiments i es podrà oblidar d'operacions matemàtiques d'allò més rocambolesques. A priori, el rival d'aquest vespre, porta l'etiqueta d'assequible però tenint en compte que l'Hospi es troba davant l'última oportunitat de seguir amb vida, aquesta situació el converteix en temible. PerAlsina, «si fem un cop d'ull a la versió bona de l'Hospitalet comprovarem que en l'últim partit van empatar a Sabadell i en l'anterior contra el Barça B». A més a més, afegeix Alsina, els barcelonins «esgotaran les últimes opcions de salvar-se classificant-se per la promoció de descens».

Jon Ander i Colorado són baixa mentre que Pablo Sánchez i Javi Chica, recuperats de les seves lesions, podrien reaparèixer.