Últim partit a casa de la lliga regular a casa i victòria convincent del Peralada davant l'Ascó. L'equip dirigir per Arnau Sala va derrotar el conjunt tarragoní gràcies al doblet d'Ernest Forgas i una altra diana de Jorge Marta.

Els peraladencs van aconseguir mantenir les bones sensacions mostrades al seu estadi, després d'encadenar tres derrotes consecutives a domicili. Els xampanyers van fer un partit seriós davant l'Ascó, un rival que tot i no jugar-s'hi res, va sortir a competir i amb jugadors amb experiència en categories superiors. En els primers compassos de partit la igualtat va regnar sobre el terreny de joc. A la mitja hora de joc, Ernest Forgas marcava el seu primer gol de la tarda després de rematar una bona centrada de Pau Ribas. Un gol que va reactivar el partit en l'últim tram del primer temps. Just després del gol, el futbolista visitant Bertomeu va estavellar una pilota al pal de la porteria defensada per Gianni. Va ser l'ensurt més important pels interessos gironins en tot l'enfrontament, i immediatament Forgas va intentar eixamplar l'avantatge al marcador, però no va trobar porteria en les seves dues rematades abans del descans.

Ja a la segona meitat, el Peralada va ser l'equip que més ambició va mostrar de cara porteria i va trobar premi al minut 64, quan Forgas va anotar el seu segon golamb un xut ras impossible pel porter asconenc. El gol va donar tranquil·litat pel què fa al resultat, ja que va fer mal a l'Ascó i el Peralada va passar a dominar gairebé sense problemes en defensa el partit. Per arrodonir la victòria final, Jorge Marta va anotar el tercer i definitiu gol a l'últim minut de l'enfrontament.

Peralada ja espera el «play-off»

El d'ahir contra l'Ascó va ser l'últim partit de la lliga de Tercera Divisió al Municipal de Peralada. Després d'una temporada històrica, el filial del Girona es prepara per seguir escrivint pàgines a la història del club amb la disputa de la desitjada promoció d'ascens a Segona Divisió B.

Així doncs, el proper partit que el conjunt xampanyer jugui a casa serà d'aquí a tres setmanes en la tornada de la primera eliminatòria del play-off. El segon lloc a la temporada regular ha assegurat als d'Arnau Sala jugar la tornada a casa en la primera ronda, que jugarà contra un quart classificat dels altres dissets grups de Tercera. Abans, els gironins disputaran l'última jornada de lliga al camp del Júpiter, que ahir va descendir a Primera Catalana.