L'alegria de tornar cap a casa amb la permanència entre l'expedició del Llagostera era continguda. O com va explicar un dels capitans del vestidor, Jordi Masó, va ser «agredolça; més aviat agre que no pas dolça». Haver perdut dos partits seguits i passar tot l'any amb l'aigua al coll només lluitant per salvar-se, no ha ajudat. «No ens agrada perdre i menys dues setmanes consecutives. Però l'objectiu està complert encara que sigui de manera indirecta», deia el jugador, fent referència al valuós 2-2 entre Alcoià i Atlètic Llevant que va donar la permanència de manera matemàtica tot i perdre a l'Hospitalet.

Durant el tortuós trajecte al llarg d'aquesta irregular temporada, s'ha de recordar que en més d'una ocasió els blaugrana han ocupat posicions de descens directe a la Tercera Divisió, un escenari que no entrava en els plans inicials l'estiu passat. Tot i això, la tranquil·litat absoluta ha acabat arribant; més tard del compte i en la penúltima jornada de Lliga gràcies a una igualada entre tercers i no pas per mèrits propis de manera directa.

El patiment, com va expressar el tècnic Oriol Alsina, ja «és passat» i el pes de sobre que s'ha acabat treient l'equip, molt gran. Un dels futbolistes més veterans de la plantilla i qui les ha vist de tots els colors al Llagostera, Jordi Masó, era un home més o menys feliç tot i marxar de la Feixa Llarga amb una derrota sota el braç. «Demà (fent referència a ahir per al lector) m'aixecaré i diré que ens hem salvat, però hauré d'admetre que ho hem fet després de perdre dos partits consecutius», lamentava el de Fontcoberta, afegint que «la sensació és bastant estranya perquè ens havíem plantat al tram final i decisiu de la temporada en molt bon moment de forma i resultats».

L'escenari final amb dues ensopegades (contra Lleida i l'Hospitalet) no era el desitjable per a celebrar una fita, però «al final ens hem salvat i aquest s'havia convertit en el nostre únic i principal objectiu». Per a Masó, les dues últimes ensopegades «és un reflex dels alts i baixos que hem patit al llarg de tot el curs». El capità insistia també que «amb el pas dels dies ho veuré de manera més positiva i pensaré que aquest equip, allò que no ha pogut aconseguir enguany, sí que ho farà la temporada vinent».

Finalment, tot i no voler-ho posar com a excusa, Masó va lamentar el mal estat del terreny de joc del camp de l'Hospitalet, alhora que entonava el mea culpa pel fluix partit dels seus. «No vam estar bé ni tampoc vam fer un bon partit».