Després de celebrar el campionat de lliga de Tercera Divisió, va presentar ahir dos nous projectes d'integració social i inclusió: un conveni de col·laboració i suport al Club Atletisme Garrotxa i un lligam més profund amb el futbol base de l'Atlètic Olot.

El Club Atletisme Garrotxa és una associació privada sense ànim de lucre que té com a objectiu fomentar la pràctica i l'activitat esportiva de les persones amb discapacitat de la comarca. Ja fa 15 anys que treballen en aquesta línia i des del club s'ha cregut oportú signar aquest conveni de col·laboració per ajudar-los social i econòmicament, tal i com va explicar Dani Valls, directiu de la Fundació UE Olot. El president de l'Olot, Joan Agustí, considera que el del C.A. Garrotxa és un projecte formidable: «Pretenem donar-los visibilitat i suport econòmic. Volem adquirir el compromís d'ajudar aquestes activitats».

Paral·lelament, també es va presentar el conveni de suport amb el futbol base de l'Atlètic Olot, un exemple d'integració i multiculturalitat a la ciutat que compta amb dos equips (aleví i benjamí) que disposen beques de serveis socials i de la Fundació UE Olot.