L'estartidenc Oriol Piña va adjudicar-se el subcampionat absolut de Catalunya de la classe Europe en aigües del Club Nàutic El Balís. Lluïsa Puig, també del CN L'Estartit, va aconseguir l'or absolut femení de Catalunya i el palamosí Alex Collins (CN Costa Brava - Vela Palamós) es va proclamar campió de Catalunya sub 17. Els regatistes gironins van tenir una participació molt destacada dins del Trofeu Cornudella. En aquest sentit, Lucas i Teo Parés (CV Blanes) es van alçar amb l'or en 420, Alex Muñoz (CV Blanes) va aconseguir la plata en Finn i Miguel Àlvarez (CV Calella) va quedar tercer. En Windsurf Raceboard, Antonio Rodríguez (CN Port d'Aro) va quedar segon.

Rafael Rebasa (CN El Balís) es va adjudicar el títol de campió de Catalunya de la classe Europe, que s'ha fet coincidir amb la regata maresmenca. El regatista local es va col·locar líder a la primera jornada, guanyant davant del gironí Oriol Piña (CN L'Estartit). Lluïsa Puig (CN L'Estartit) és la campiona de Catalunya en categoria femenina. La guanyadora sots17 i 19 va ser Monia Veenhoven (CN El Balís) i el campió de Catalunya sots17 Alex Collins (CN Costa Brava-Vela Palamós).

El guanyador de la classe olímpica Finn, que tenia el Trofeu Cornudella com a regata test de cara al Campionat del Món Master va ser Adrián Bedoya (BISC), seguit d'Axel Muñoz (CV Blanes) a un punt i Miguel Álvarez (CV Calella), tercer.

En Laser Radial, l'olímpica Mònica Azón (CN El Masnou) ha acabat el Trofeu Cornudella invicte amb tres primers. Oriol Griera (CN El Masnou) segon i Josep Maria Castellví (CN Cambrils), tercer.

A la classe Laser Standard, Leandro Rosado (CN Bétulo) va aconseguir la victòria, mentre que en Laser 4.7 triomf de Sergi Sevil (CN Cambrils). Pel que fa a Optimist en el Grup 1 domini total dels regatistes del CN El Balís, que van completar la totalitat del podi amb Arnau Gelpí primer. Al Grup 2 triomf de Guim Carulla (CN El Balís). En el Grup 3 victòria de Gonzalo Ferrando (CN El Balís).

En la categoria 420 els gironins Lucas i Teo Parés (CV Blanes) van guanyar el trofeu amb molta autoritat.

L'entrega de premis va ser presidida per l'alcalde de Sant Andreu de Llavaneres, Joan Mora; el vicepresident del CN El Balís, Ramon Capdevila; el comodor Oriol Cornudella i el vicepresident de la Federació Catalana de Vela, Sergi Cadenas.