«Som més joves i inexperts, però veig l'equip del tot preparat». Així de convençut es mostra l'entrenador del Peralada, Arnau Sala, amb vistes a l'històric partit d'aquest migdia a Móstoles (12.00). El conjunt altempordanès, després d'una temporada per emmarcar, s'estrena en un play-off d'ascens a Segona Divisió B a terres madrilenyes amb el repte d'assolir un bon resultat per poder rematar la feina la setmana que ve al Municipal i seguir fent camí cap a la categoria de bronze. Es tracta d'un partit històric per al club xampanyer que, arran de l'afiliació amb el Girona, aspira a ascendir per primer cop a la seva història. L'equip va arribar ahir al vespre a Madrid amb les baixes ja conegudes de Konaré, Nacho Ruiz i Serrano i amb les novetats de Víctor Alonso i Marc Carbó, que finalment no va ser convocat per Pablo Machín pel Girona-Alcorcón. Per a diumenge que ve al partit de tornada, Arnau hauria de disposar d'un nou efectiu que arribarà entre demà i dimarts per ocupar la baixa de llarga durada de Serrano.

Amb un bon grapat d'experiències en aquests tipus de partits, Arnau Sala té clar que una de les claus d'avui serà «saber gestionar les emocions». «En les estones del partit que siguin nostres haurem de mirar de ser contundents mentre que quan sigui al revés caldrà estar tranquils i que no ens afecti el tema mental», explica. Arnau recela del fet de tenir la tornada a casa perquè recorda que el Móstoles «és el millor visitant» del seu grup. «No hem tingut gaire sort amb el sorteig. És un molt bon equip que va anar tot l'any primer tot i acabar patint per ser quart».

De la seva banda el Móstoles podria tenir les baixes per lesió d'Andújar, Frateli i de Berodia, l'home més determinant de l'equip. «Farem tot el possible per aconseguir un bon resultat que ens permeti anar a Catalunya amb certes garanties».