La plantilla del Girona ha quedat instal·lada aquesta tarda a la Ciutat Esportiva del Manchester City, on hi farà una estada de pretemporada que s'allargarà fins el proper 28 de juliol. L'expedició ha sortit a les 10 del matí de Montilivi en direcció a l' aeroport del Prat, on ha pres un vol fins a la ciutat anglesa.

L'expedició ha estat formada per Bono, Iraizoz, Suárez, Ramalho, Alcalá, Granell, Pere Pons, Portu, Eloi, Aday, Juanpe, Borja García, Bernardo, Carles Planas, Kiko Olivas, Maxi Villa, Andrés Romero, Cesc Clotet i Sergi Álamo. En total, els 19 jugadors que van iniciar els entrenaments dilluns passat, 15 del primer equip (incloent-n'hi tres que tenen la continuïtat a l'aire com Ramalho, Eloi i, sobretot, Kiko Olivas) més quatre del Peralada. De Maffeo, Douglas Luiz, Aleix Garcia i Marlos Moreno, els quatre futbolistes que, en teoria, han de cedir els "citizens" a Montilivi, continua sense haver-n'hi novetats oficials.

Previsions de partits

Durant la seva estada els gironins disputaran dos partits. El primer contra el Nottingham Forest el 25 de juliol (20.45, hora catalana) i el segon, el 27, contra l'Oldham (20.00).