Accés agònic del Llagostera a l'eliminatòria següent de la Copa Catalunya. L'equip d'Òscar Álvarez, al temps afegit, va enviar el partit a la tanda de penals on,la major efectivitat i també el factor sort, els va servir per eliminar l'Espanyol B. A més, a una setmana del començament de la Segona Divisió B, al conjunt llagosterenc no li queda gaire marge d'error per provar els jugadors i adquirir els coneixements necessaris per arribar al debut contra l'Alcoià amb les màximes garanties possibles.

El filial blanc-i-blau va començar millor el partit. Després d'un inici igualat, els visitants van fer un pas endavant i així van aconseguir avançar-se al marcador. Va ser al minut 30 quan Pibe rematava al fons de la xarxa una centrada lateral. Abans del gol, la va tenir el Llagostera, però el porter Edu evitava la diana de Gavilán. Encara abans del descans, Gabarré es retirava lesionat per agreujar les males notícies pel Llagostera.

A la represa, els homes d'Òscar Álvarez van arribar amb més freqüència a la porteria visitant però els costava trencar la bona predisposició defensiva de l'Espanyol B. Un dels jugadors més insistents per part dels locals va ser el migcampista canari Leo Ramírez, que no trobava porteria en dos xuts llunyans. Tampoc ho feia Gavilán. Els barcelonins, ben ordenats en defensa, volien fer dels contraatacs els seus millors aliats. Als últims minuts del partit el Llagostera va ser més intens i insistent tot buscant l'empat. Tant, que va trobar premi a l'afegit. Moha, que havia entrat al segon temps, empatava el matx pràcticament a l'última jugada i enviava l'eliminatòria als penals.

En la pena màxima els errors van ser més protagonistes que els encerts. Pitu i Chica fallaven en dues ocasions pel Llagostera mentre que l'Espanyol errava tres llançaments. Per un global de 3 a 2, els gironins passaven de ronda. Ara, a l'espera de sorteig, entren en competició els equips que l'any passat estaven a Segona: Reus, Nàstic de Tarragona i Girona.