Compte enrere pel tancament del mercat d'estiu de fitxatges i a les oficines del club blaugrana no es respira tranquil·litat. Queden només deu dies i hi ha molta feina per fer, tant en el capítol d'entrades com de sortides. Munir, Arda i fins i tot, André Gomes, podrien ser els que abandonin l'entitat i en el capítol d'entrades, una de les grans prioritats per les necessitats i carències que presenta l'equip, sembla estar calent, amb dos noms que poden arribar en breu al Camp Nou.

El primer d'ells és el migcampista Jean Michaël Seri. El jugador ivorià del Niça i el Barça ja tenen un acord tancat, segons informava ahir L'Équipe, encara que va aclarir que falta una entesa entre els clubs. El club francès no ha donat llum verda a l'operació, encara que el jugador té una clàusula de sortida de 40 milions d'euros. L'entrenador del Niça, Lucien Favre, va assegurar aquest cap de setmana que no s'imagina l'ivorià fora del club. A més, compten amb ell per l'important partit que disputaran avui contra el Nàpols, on es juguen l'accés a la Lliga de Campions, en el qual han de remuntar un 2 a 0 del partit d'anada disputat a San Paolo.

Seri va ser considerat el millor jugador africà de la Lliga francesa la temporada passada en guanyar el premi Marc-Vivien Foé. El jugador va iniciar la seva carrera a Europa al Paços de Ferreira portuguès, on va jugar entre 2013 i 2015, quan el Niça el va fitxar per 700.000 euros.

L'altre nom propi del mercat blaugrana és el francès Ousamane Dembélé, que segueix en rebel·lia amb el Dortmund i no s'entrena amb els seus companys. L'acord entre Barça i Borussia podria ser pròxim, a falta d'acabar d'acordar els últims detalls en termes de variables. Finalment podria tornar a entrar en escena l'argentí Ángel Di María, íntim amic de Leo Messi, a qui el Paris Saint Germain el podria deixar sortir a canvi d'uns 40 milions d'euros.

Iniesta

El capità del Barça, Andrés Iniesta, va tornar a exercitar-se amb els seus companys, després de dos partits absent com a conseqüència d'una contusió muscular a la cuixa dreta. El migcampista manxec no va poder jugar el partit de tornada de la Supercopa contra el Reial Madrid ni el debut en Lliga contra el Betis. Valverdre confia a tenir-lo recuperat, com també és el cas de Gerard Piqué, per al partit de dissabte al camp de l'Alabès.

La segona jornada de lliga per al conjunt blaugrana es disputarà dissabte a les 18.15 h.