El partit que tancava la segona jornada de lliga es va resoldre amb un empat trepidant entre el Reial Madrid i el València. Hi va haver dos noms per sobre de tots, un de cada equip: Marco Asensio, que va fer dos gols, l´1-0 i el 2-2, que almenys salvava un punt per als vigents campions, imparable per al seu rival, amb tan sols 21 anys; i Geoffrey Kondogbia, el descobriment perfecte en el mig camp valencianista, gol inclòs, autor de l´1-2. Als seus 21 anys, el creixement de Marco Asensio és imparable, mentre al Barça encara no s´expliquen com el van poder deixar escapar. Cada partit és una exhibició d'un futbolista que no té límits. Ja és el màxim golejador del Reial Madrid, amb quatre gols, dos ahir indispensables per l'empat, però, sobretot, va ser un líder sensacional per al bloc de Zidane.

El Madrid es va avançar amb un golàs de Marco Asensio als deu minuts, que va ser respost vuit després quan Carlos Soler va culminar a plaer una jugada d'equip. A la segona meitat sorprenia el València remuntant als 77 minuts amb una diana de Kondogbia, que igualava a set del final Asensio de falta. Benzema, amb un cop de cap al pal en l'afegit, va poder donar el triomf a l'equip blanc, però el València també va desaprofitar diversos contraatacs.