Hi ha tres equips de la Tercera Divisió que després de 180 minuts de competició encaran no han vist porteria. El Palamós, el Gavà i el Sant Andreu. L'equip de Vicenç Fernández va empatar a casa contra el Reus B (0-0) en la primera jornada de lliga, el passat 20 d'agost i diumenge va caure a Vilatenim davant el Figueres de Chicho per 2 gols a 0. Lluny, però, de preocupar-se, el tècnic vidrerenc es mostra tranquil. Vicenç Fernández considera que «has d'estar preocupat quan no generes ocasions». Per exemple, el nou entrenador del degà, explica que en el derbi davant la Unió «a la primera part i amb el 0 a 0 vam tenir l'ocasió més clara del partit», en referència a un xut de Bonaventura «que en cas d'entrar potser hauria canviat la dinàmica del partit».

Tot i aquesta ocasió errada, a Vilatenim el conjunt palamosí va generar més aviat poc perill, a diferència del que es va poder veure a la jornada inaugural. Contra el filial del Reus Deportiu el degà sí que va tenir més ocasions però la punteria, en aquest inici de lliga, no està del seu costat. En defensa, en el primer partit es van mostrar molt seriosos, com també ho van fer al camp del Figueres, on un gran gol de Gil Muntadas va servir perquè els de Chicho s'avancessin al marcador i, ja a l'afegit, en un contraatac amb el Palamós bolcat a l'atac, Carles Puig sentenciava pel conjunt local.

Diumenge (18:30 h) i com va succeir en el debut davant el Reus B, un altre nouvingut a Tercera com és el Santboià visitarà el Municipal de Palamós. El conjunt del Baix Llobregat els mateixos punts que l'equip de Vicenç Fernández en aquest inici de competició, un, gràcies a l'empat de la primera jornada al complicat camp del Sant Andreu. Per aquest partit, el principal repte dels gironins serà perforar per primera vegada la porteria contrària.

Debut històric del juvenil

El conjunt entrenat per Pitu Batlle va tenir una estrena d'allò més lluïda a Lliga Nacional Juvenil, imposant-se dissabte passat al Jàbac de Terrassa (2-1). Els gols dels joves Enric Genís i Pol Vargas fan que els palamosins després de la primera jornada ocupin la quarta plaça, amb els mateixos punts que favorits del tipus Barça, Espanyol o Cornellà.