Va tornar a fer rotacions Martín Posse, tècnic de l´Olot, per afrontar el partit al Nou Municipal de Badalona, després de disputar una pròrroga dimecres passat al camp de l´Olímpic, en partit de Copa del Rei i a l´espera de disputar aquesta setmana la segona eliminatòria. Jugadors com Marc Mas, Hèctor Simon o Guzmán es quedaven d´inici a la banqueta i entraven a l´onze titular Roger Vidal, Uri Santos i Pedro del Campo.

El partit començava de la pitjor manera per als interessos dels gar­rotxins. Al minut 6, Carles Mas tocava, segons l´àrbitre, la pilota amb les mans dins l´àrea i Albar­rán era l´encarregat de transformar la pena màxima. No era la millor manera d´iniciar un partit important per a l´Olot, que havia sumat un punt dels primers sis possibles en les dues primeres jornades de Segona Divisió B. En atac, Nacho Pérez era el jugador que més insistia per trencar la defensa dels badalonins i una acció seva, al minut 20, generava una polèmica que va portar cua. Quan estava en una posició franca per rematar, va ser travat per darrere i l´àrbitre, quan semblava un penal molt clar, no el va voler xiular davant les queixes dels jugadors del conjunt olotí. Passaven els minuts i l´Olot intentava combinar i tenir més la possessió de la pilota i Toril, amb un xut que va rebutjar Morales, va tenir la millor ocasió. A l´altra porteria, el gironí Marcel Serramitja va estar a punt de fer el segon per al Badalona però tampoc va estar encertat.

Marc Mas, que entrava a la segona meitat, tenia una clara ocasió però el seu xut, en una posició molt favorable, l'aturava amb problemes el porter local, Morales. El Badalona també tenia les seves opcions per deixar el partit molt ben encarat, sobretot mitjançant l'exolotí Robert Simón, que es va trobar amb un bon Ginard sota pals. El duel arribava molt igualat als últims minuts i l'Olot semblava tenir més forces per acabar el partit a camp contrari. Ja en l'afegit, entre Uri Santos i Marc Mas, que va rematar una centrada des de la banda per sobre el travesser, van estar a punt d'empatar en l´oportunitat més clara dels olotins en tot el partit.