La selecció espanyola va aconseguir a Vaduz el seu triomf més ampli davant Liechtenstein (0-8), en un partit sense exigència del rival, que va encarrilar des dels primers compassos i en el qual es va divertir per sentenciar també la diferència de gols respecte a Itàlia, fet que gairebé assegura la seva classificació per al Mundial 2018. Després de la intensitat que va exigir el duel amb Itàlia al Santiago Bernabéu, Espanya va trobar el partit més plàcid possible davant el cuer de grup i va imposar l'abismal diferència de qualitat amb actitud i fam de gols.

No s'havia complert el minut 3 i ja marcava la selecció espanyola amb una falta lateral posada per Silva que rematava a plaer Sergio Ramos. Julen Lopetegui va apostar per defensa de tres davant una selecció que mai ha marcat a Espanya en vuit partits. El domini va ser absolut, només va existir un equip sobre la gespa i la unió de jugadors com Thiago, Iniesta, Isco i Silva va convidar a la diversió.

El segon gol va arribar al quart d'hora en un altre cop de cap, de Morata, i un minut després el porter local es feia un embolic amb la pilota als peus per deixar l'esfèrica a Morata, que regalava el tercer a Isco perquè marqués a porta buida. El monòleg espanyol va seguir sent aclaparador i els gols van anar arribant amb la signatura de Silva -amb una falta a l'escaire-, una altra vegada Morata i un actiu Iago Aspas en dues ocasions. Als darrers instants del partit, el selvatà Gerard Deulofeu, que va sortir a la segona part, va col·laborar en el darrer gol fent la centrada que Goppel va introduir a la seva pròpia porteria.