La competició avança i la reacció del Palamós no s´acaba de confirmar. «Vam acabar tocats i emprenyats perquè era un partit important davant un rival assequible», es lamentava ahir el defensa del degà, Eduard Subirana, de la golejada de Castelldefels (4-1).

L'exCassà enceta la vuitena temporada vestint la samarreta groc i blava i és el jugador que més temporades acumula al Palamós, Subi que no s'ha perdut cap minut a la Lliga, sempre ha gaudit de la confiança de tots els místers que l'han dirigit i és una de les veus autoritzades del vestidor. El 4 a 1 encaixat davant un rival directe que els supera a la classificació fa que els de Vicenç Fernández tornin a entrar en descens.

Els palamosins mai han enllaçat dues victòries seguides i després de l'il·lusionant 1 a 4 al camp de l'Horta van rebre un sever correctiu a Els Canyars (4-1). «Arribàvem amb molta confiança al partit i ara caldrà analitzar amb calma què va passar perquè no ens ho podem permetre», va explicar Subirana, afegint que aquest dissabte contra el Vilafranca cal trencar la sequera de victòries al Nou Estadi