La selecció danesa es va quedar amb els tres punts del debut del Mundial de Rússia 2018 davant el Perú (0-1), dins d´un Grup C en el qual comparteix posicions de vuitens amb la favorita, França, gràcies a un gol de Yussuf Poulsen en la segona part i després de sortir airosa de les moltes opcions peruanes, inclòs un penal fallat al final de la primera meitat.

Després de 36 anys d´espera, el quadre sud-americà ho va posar tot per emportar-se la victòria en el seu retorn a la Copa del Món. Tot menys el més important. Els va faltar punteria als de Ricardo Gareca, amb les millors ocasions i una pena màxima fallada per Cueva, xiulada pel VAR, a la vora del descans. Tot just va sumar paperetes Dinamarca, però van guanyar l´esquena a la defensa rival a l´hora de partit per apuntar-se el debut al Mordòvia Arena. Poulsen va superar en el mà a mà Gallese per donar tres punts vitals a la seva selecció.