La zona del Cavall Bernat de Platja d'Aro acollirà avui la 33a edició de la Cantada d'Havaneres i Cançons de Taverna de Platja d'Aro, a partir de dos quarts d'onze de la nit. En aquesta ocasió hi participaran tres formacions: Boira, Els Cremats i Port-Bo. L'espectacle serà gratuït.

Un any més, els grups pujaran dues vegades a l'escenari, cantant quatre peces en cada part. El punt i final de la vetllada serà l'actuació conjunta de les tres formacions per interpretar els clàssics populars La Bella Lola i El Meu Avi. Enguany, a més, la cantada comptarà amb la participació especial de la Coral de la Vall d'Aro. Abans de l'actuació, al passeig marítim, se celebrarà el Mercat d'Estiu (a partir de les set de la tarda), amb parades de productes alimentaris i d'artesania.

Aquest concert s'emmarcarà dins d'Estereofònics, la nova marca que aplega tots els festivals i espectacles musicals que tenen lloc a l'estiu a Castell-Platja d'Aro i s'Agaró. Enguany, es proposen 57 concerts en 120 dies, entre el 13 de juny i l'11 d'octubre, amb múltiples gèneres, del jazz a la música ?clàssica tot passant pel surf o el rock'n'roll.

La Cantada es retransmet en directe per Televisió Costa Brava i enguany s'han editat 6.000 programes de difusió.