El Palau d´Esports i Congressos de Platja d´Aro va reunir ahir fanàtics del col·leccionisme del cinema, el còmic, la música i el videojoc en el marc de la tercera edició de Firaran Platja d´Aro, que coincidia amb la Festa Major

La fira, que estava organitzada per l´Associació Arocinema i l´Ajuntament de Castell-Platja d´Aro, era oberta tant a professionals com a particulars, que van comprar i vendre figures, peces de roba, pòsters, il·lustracions i objectes de culte relacionats amb la creació literària i audiovisual, així com de la música i el videojoc. La trobada formava part de diverses activitats que l´organització preveu celebrar al llarg de l´estiu.

Propostes culturals

Aprofitant el caràcter cultural de l´Associació Arocinema de Castell-Platja d´Aro, que agrupa els amants del cinema, la música i la literatura, al llarg de l´estiu s´han programat dues sessions de cinema a la fresca per fer les delícies dels més cinèfils.

D´aquesta manera, la Platja Gran de la vila acollirà les projeccions de Gran Hotel Budapest i El Club de la Lucha, els diumenges 2 i 9 respectivament, en versió original subtitulada.

Posteriorment, seguirà amb les activitats musicals tot promovent la tercera edició dels festivals musicals Desemboca, que se celebrarà del 20 al 23 d´agost. L´entitat també donarà suport al FestiSur Costa Brava, que omplirà el cor de la Costa Brava amb ritmes de rock´n´roll, garatge, rhythm´n´blues, soul i surf els dies 11 i 12 de setembre.

Aquestes dues propostes musicals s´inclouran en el Esterofònics, que aplega tots els festivals i espectacles musicals del municipi. En total, les viles de Castell d´Aro, Platja d´Aro i S´Agaró acolliran una proposta de 57 concerts de diferents gèneres, com el jazz, la música clàssica, el surf o el rock´n´roll.