El mercat gastronòmada Van Van arriba aquest cap de setmana per primer cop a l'Empordà, i concretament a l'aeròdrom d'Empuriabrava. Així, el divendres 24 i dissabte 25 el comboi de foodtrucks es fusionarà amb el paisatge de l'aeròdrom, ple de camps i avions, per oferir dues vetllades plenes de menjar i música en directe des de les set de la tarda fins a les dues de la matinada.

Entre els foodtrucks que participaran en aquesta edició del mercat hi haurà Mr Frank and the Butis, Maria una Crep, La Carletta, Lupita & Pepito, Fogons Urbans, Masala 73, Surf House, Caravan Made, Somewhere Café, Reina Croqueta, l'Agosrada i Umami Caravan, entre d'altres.

Aquesta és la primera vegada que el Van Van surt de les comarques de Barcelona, demostrant així el seu caràcter nòmada i la voluntat de portar el comboi gastronòmic per tot el territori català. Les anteriors edicions del Mercat Van Van han tingut una molt bona acollida entre el públic, un indicador que, segons els organitzadors, demostra l'interès que desperta aquest moviment gastronòmic.