Aquesta família fa tres anys que passa els seus estius a Tossa de Mar. I com cada any, destinen un dels deu dies d'estada a les comarques gironines per visitar la capital, Girona. Els trobem descansant en un banc del costat de la catedral, i l'Àngel explica què han fet aquests dies de vacances.

Per què escullen Tossa de Mar per passar les vacances?

A Lleida no tenim platja, així que ja fa tres anys que vam decidir passar els nostres estius a Tossa de Mar, per les seves boniques platges. La Laura, la meva filla gran, s'ho passa molt bé jugant amb les pales i la galleda a la platja.

I avui han decidit visitar Girona.

Sí, cada any destinem un dia a visitar la capital gironina.?Ens agrada molt caminar pel nucli antic de la ciutat; comparat amb Lleida, Girona està molt ben cuidada.

Què han visitat?

Hem passejat pel centre històric de Girona i hem dinat a un restaurant d'aquesta zona. Ara volíem entrar a visitar la Catedral.

Què és el que menys els agrada de la Costa Brava?

Girona ens agrada molt i altres pobles que hem visitat de la Costa Brava també, però Lloret no ens ha agradat gens per la gran massificació d'estrangers que hi ha.

Repetiran l'any que ve?

Sí, el pròxim estiu en principi tornarem a Tossa de Mar i també tornarem a visitar Girona. Amb les nostres filles, venir a un lloc on hi ha platja és ideal per a elles i per a nosaltres. Ens agrada molt la zona i hi estem molt a gust.

Han recomanat la zona a algun amic o familiar?

Sí, als nostres amics que també tenen fills petits els ho hem recomanat.

S'emportaran algun souvenir de Girona?

Sí, sempre comprem algun record per a la família, per als amics i també per a nosaltres.