De petit passava els estius a Sant Antoni de Calonge, continua anant-hi?

Realment els estius sempre em toca treballar i no estiuejo gaire. Però quan puc m'escapo i vaig a veure la meva cosina que des de fa 40 anys que té una casa allà. Sant Antoni de Calonge és una zona que potser no té uns grans paisatges com altres indrets de la Costa Brava, però, tinc una vinculació emocional molt forta amb aquest poble i m'agrada anar-hi per retrobar tots aquells llocs d'infantesa i joventut.

I aquest estiu hi ha pogut anar?

Els meus fills sí que hi han anat però jo no hi he anat encara, espero poder-hi anar abans que acabi l'agost perquè encara no he anat a la platja! M'he banyat a la piscina però res de platja.

Què fa durant les vacances?

La meva cosina viu a una urbanització que no està tocant a la platja de Sant Antoni, llavors passem el dia al jardí de la casa, encarreguem paella o sinó anem a la platja i dinem a algun dels restaurants d'allà. A vegades fem aquest planning a l'hivern. Aquest punt melancòlic que té el mar en aquesta època també té el seu encant, a més està tot molt buit, trobes lloc a tot arreu.

I a banda de Sant Antoni de Calonge ha passat estius en algun altre indret de la Costa Brava?

Sí, amb els amics quan erem més joves anàvem en algunes ocasions a Calella.

Quin és el seu racó preferit de la Costa Brava?

La cala Trons de Lloret de Mar, que era un lloc que al meu pare li encantava anar. Quan era petit diverses vegades a l'any hi anàvem a banyar-nos i a passar el dia, després tornàvem cap a casa. No sé com estarà ara perquè fa molt temps que no hi vaig però aquell lloc era molt especial per mi. Era com la platja del meu pare.

Vostè que és una persona coneguda, busca llocs amb poca afluència de gent?

Intento anar els llocs que m'agraden però sí que és cert que alguns moments que la gent et pari pot ser una mica feixuc, més que res quan vaig amb els meus fills. Si estic sol m'és igual, però, si vaig amb els nens, prefereixo certa tranquil·litat i desconnexió.

La trobes a Sant Antoni aquesta tranquil·litat?

Aquí a la Costa Brava es pot trobar de tot.

I pot desconnectar el mòbil del tot?

El miro menys però no el desconnecto. Per sort o per desgràcia és part substancial de les nostres vides i sí que el miro menys, però és que hi porto la vida al telèfon. No puc desconnectar de moltes coses.

Dues hores sense mirar-lo per vacances, pot?

Sí, això sí (riu).