Les vacances de la bloguera Gala González a Cadaqués

Considerada una de les deu blogueres de moda més importants del món, Gala González (Galícia, 1986) està passant uns dies de vacances a Cadaqués i ho explica detalladament a les xarxes socials, sobretot a Instagram.

30.07.2016 | 08:08
Les vacances de la bloguera Gala González a Cadaqués

Gala González -neboda d'Adolfo Domínguez i considerada una de les deu blogueres de moda més influents del món per la revista Fashionista- està passant uns dies de vacances a Cadaqués. I així ho retransmet a través del seu compte d'Instagram, on té més de 608.000 seguidors i on cada fotografia que penja del cap de Creus està aconseguint milers de «likes». González, nascuda a Galícia el 1986, és parca en paraules però generosa en imatges, ja que a les xarxes socials està penjant tot de fotografies on se la pot veure banyant-se a la platja o passejant pels carrers de Cadaqués. En algunes apareix ella lluint models de roba, mentre que en d'altres mostra també els seus amics. En algunes ocasions, fotografia els petits detalls que li criden l'atenció, des de les roques de la Costa Brava fins als capvespres al Mediterrani.

González, que va viure a Londres durant deu anys i ara resideix a Nova York, és una de les influencers més importants d'Espanya. El seu nom acumula més de 10.000 resultats a Google i va ser la primera espanyola a aparèixer en la llista de les blogueres més importants de Fashionista.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema