80a travessia al Port de Roses

03.08.2016 | 00:00

S'acosta la Festa Major de Roses i el poble ja estÓ preparant les seves tradicionals travessies de nataciˇ. El perÝode d'inscripcions per poder participar-hi ja s'ha obert i els participants podran apuntar-s'hi fins el dia 11 d'agost (travessia local i mini travessia) i el 13 d'agost (travessia al port).
El diumenge 14 d'agost, a les onze del matÝ, se celebrarÓ la 31a Travessia Local de Nataciˇ-Trofeu Enric Badosa, amb participaciˇ oberta a tothom per˛ amb l'opciˇ d'optar a un premi especial per als nascuts o empadronats a Roses. La distÓncia serÓ de 700 metres i el recorregut consistirÓ en fer la volta als dos espigons de la riera Ginjolers. Se sortirÓ de la platja de la Punta i s'arribarÓ a la platja Nova. Les inscripcions sˇn gratu´tes i es podran fer fins el dia 11 d'agost a travÚs del web de les piscines de Roses o bÚ presencialment a les mateixes instalĚlacions de la piscina municipal.
El mateix dia 14, un cop acabada la Travessia Local, se celebrarÓ la Mini Travessia, adrešada a tots els nedadors que per edat o nivell necessitin una distÓncia menor. Aquesta comptarÓ amb un recorregut d'uns 200 metres i consistirÓ a fer-ne 100 d'anada, voltar una boia i fer la tornada. Es permetrÓ tambÚ la participaciˇ amb material auxiliar de flotaciˇ, sempre que els participants vagin acompanyats d'un adult.
Finalment, el 15 d'agost se celebrarÓ la 80a Travessia de Nataciˇ al port de Roses, amb dues distÓncies: 750 metres per a la categoria alevÝ i 1.500 metres per a la resta de participants.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllašos recomanats: Premis cinema