Després que la seva filla i el seu gendre els en parlessin meravelles, el matrimoni madrileny format per José Luis i Mari Ángeles han decidit venir a passar quinze dies de vacances a la Costa Brava. Concretament, a Tossa de Mar, tot i que ens els trobem a Girona, on han anat de visita. Els trobem descansant asseguts mentre es resguarden de la calor.

És el primer cop que venen a la Costa Brava?

Sí. La nostra filla ja ens havia dit que era molt bonica, i realment hem pogut comprovar que val molt la pena.

Quins són els seus plans per aquests dies?

Estem visitant tot el que podem. Avui mateix, per exemple, hem estat a Cadaqués, Empuriabrava i ara Girona. I també hem anat a Lloret, Pals... potser ens quedarà algun racó, però esperem poder visitar-ho quasi tot.

I han fet molta platja?

Sí, hi hem anat alguns dies, tot i que també ens ha plogut i per això hem aprofitat per visitar més pobles.

Quina impressió s'emporten?

Tothom ens ha tractat molt i molt bé. No només els de l'hotel, que en certa manera tenen l'obligació, sinó tothom amb qui ens hem trobat. Els catalans són sumament amables, tot i que ja havíem estat a Barcelona i també va ser així. Quan tornem a Madrid explicarem que hem tingut sort i que no ens hem trobat ni un sol català antipàtic.

La Costa Brava és cara?

A nosaltres no ens ho sembla, hi ha llocs per visitar que són més cars. Els preus ens han semblat bastant normals i assequibles.

S'han trobat amb molt de turisme?

Sí que n'hi ha, però en una mesura que ja està bé. No és que no puguis moure't. Ara mateix estem aquí, mirant la Catedral de Girona amb tota tranquil·litat. A més, hem pogut aparcar sense problemes a l'aparcament gratuït de la Copa.