1. peralada

Diego el Cigala arriba amb «Indestructible» a l'Alt Empordà

Diego el Cigala actuarà aquesta nit al festival del Castell de Peralada, on presentarà el disc Indestructible, publicat el 2016 i que ofereix un recorregut per la història de la salsa. D'aquesta manera, s'espera que El Cigala interpreti temes com Periódico de ayer, Juanito Alimaña, El Ratón, Conversación en tiempo de bolero, Cómo fue o Indestructible. Aquesta no serà, però, la primera actuació del Cigala al festival, on va debutar l'any 2009 al costat de Tomatito.

2. cap roig

Umberto Tozzi portarà el seus èxits a Calella de Palafrugell

El cantautor italià Umberto Tozzi serà aquesta nit al festival dels Jardins de Cap Roig per presentar el seu darrer projecte, Ma che spettacolo, i per repassar també els grans èxits dels seus trenta anys de carrera. Tozzi va debutar l'any 1976 amb Donna amante mia, però el gran reconeixement li arribaria un any després amb Ti amo i, sobretot, amb Gloria, que s'ha convertit en tot un himne.

3. santa cristina d'aro

El mag Xevi organitza una nova edició

de la Nit de la Il·lusió

Aquesta nit torna un dels clàssics de l'estiu a la Costa Brava: la Nit de la Il·lusió, organitzada pel mag Xevi a l'Espai Ridaura de Santa Critsina d'Aro. En aquesta ocasió, l'il·lusionista empordanès estarà acompanyat dels mags Red Hand, M. Costa & Mindanguillo, Zappa, XT Magic, Ivan Asenjo i Gaëtan Bloom, per tal d'oferir una nit plena de sorpreses i trucs inesperats. El preu de les entrades és de vint euros.