Amb la classificació per als vuitens de final a la butxaca després del ple de victòries en els dos primers partits de l'Eurocopa, Vicente del Bosque, seleccionador espanyol, podria fer entrar a jugadors menys habituals per donar descans als titulars. Una de les novetats podria ser l'excentral del Barça Marc Bartra, actual jugador del Borussia de Dortmund. Declara "He estat molts mesos preparant-me per quan l'equip em necessiti", va apuntar el català. A més, va afegir que es troba en "un moment de seguretat, tranquil·litat i maduresa" per quan Del Bosque requereixi la seva presència al camp.

"L'entrenador és qui mana, sap com ha de fer-ho i sabem que això és molt llarg. Hi ha molts partits. L'equip està en forma, els que juguen i els que no tenim tants minuts també. Si tenim l'oportunitat, jo em trobo bé per aprofitar-la ", va declarar el central, que encara no ha jugat cap minut en aquesta Eurocopa 2016.

També va parlar de la possibilitat que hi hagi algun canvi a la porteria en el partit de demà davant Croàcia a Bordeus, amb l'entrada d'Iker Casillas per David de Gea. "Confio molt tant amb en David com en l'Iker o en Sergio Rico, així que el fet que jugui l'Iker ens dóna també tranquil·litat, igual que David, perquè és un gran porter", va repassar.

Marc Bartra podria ser un dels jugadors que entressin a les rotacions de Vicente del Bosque. El tècnic podria fer entrar les novetats també de Koke i Aritz Aduriz. Tenir la classificació a vuitens certificada, però, no assegura el primer lloc i el perill que tindria enfrontar-se a Itàlia en vuitens de final en cas de perdre davant Croàcia i acabar segons de grup, porta Del Bosque a pensar en retocs però no en rotacions de molts titulars. A la defensa, el seleccionador espanyol podria fer entrar homes com Bellerín o el mateix Marc Bartra.

La sessió d'entrenament d'ahir va comptar amb la presència de nombrosos familiars fins i tot a peu de gespa. Va ser l'últim entrenament a l'illa de Ré abans de tancar la fase de grups de l'Eurocopa.

Modric està gairebé descartat

La presència del migcampista Luka Modric amb Croàcia en el partit de demà contra Espanya és improbable. El jugador va patir un problema muscular durant el partit davant la República Txeca i amb prou feines s'ha entrenat després del partit i, tot i que el tècnic Cacic guardava alguna esperança de comptar amb ell, sembla que no es complirà el seu desig.

Mentrestant, el davanter Mario Mandzukic, amb un cop, tampoc va saltar a la gespa del camp d'entrenament de Deauville, ciutat on es concentren els croats. El davanter del Juventus va patir un cop i, encara que no ha pogut treballar al mateix ritme que la resta dels seus companys, sí que té més opcions d'arribar al duel.

A més, el central Corluka també és dubte per una ferida que es va fer al cap en el primer partit de l'Eurocopa, davant Turquia.