El Girona estava obligat a guanyar al Ponferradina i no ho ha aconseguit. És cert que en el minut 90 el drama era de proporcions èpiques amb el 0-1 que registrava el marcador, però a l'hora de la veritat, el puntet que ha rescatat Felipe en el temps afegit, de penal, serveix de poc. Els blanc-i-vermells necessiten sumar de tres en tres i continuen encallats. Malgrat el canvi a la banqueta, el Girona de Javi López no és gaire diferent al de Ricardo Rodríguez. A davant no crea cap mena de perill, i malgrat intentar tenir el control de la pilota i dur el timó del partit, els rivals, amb ben poc, solen generar més ocasions. Becerra ha tret tres mans salvadores que haurien pogut avançar els visitants, i Jandro ha fet lluir Santamaria a vint minuts del final. Semblava que el 0-0 seria el resultat final però en una falta mal defensada el Ponferradina s'ha avançat amb un remat de cap d'Aguilar. A la desesperada el Girona ha anat a buscar l'empat per salvar, almenys, un punt, i ho ha aconseguit en el temps afegit gràcies al penal transformat per Felipe.