El president del Girona, Francesc Rebled, creu que l'àrea esportiva disposarà d'una partida de 120.000 euros per reforçar l'equip en aquest mercat d'hivern. Com ja va anunciar poc després de ser escollit president el 23 de desembre, el club farà una ampliació de capital per valor de 300.000 euros. L'objectiu és triple: abonar la prima per la disputa del play-off la temporada passada (els jugadors ho han denunciat davant la LFP i fins que no es resolgui, el Girona no tindrà via lliure per fitxar), presentar a la Lliga els avals que exigeix i disposar de liquidesa per regirar el mercat. Es busquen dos davanters i un migcentre.

"Aquesta setmana sabrem exactament l'import de les denuncies i quan tindrem per fitxar", va asseguar Rebled. El club negocia amb els jugadors que segueixen a la plantilla perquè retirin la demanda i acceptin cobrar els diners endarrerits més endavant. Amb els futbolistes que ja han deixat el club això és inviable i caldrà liquidar tot allò que reclamin.

El d'ahir va ser el primer partit que Francesc Rebled presideix a la llotja de Montilivi, després d'haver rellevat Joaquim Boadas a la presidència el 23 de desembre passat. L'advocat va mostrar-se convençut que l'equip es podrà reforçar "perquè ja tenim la documentació preparada per presentar a la Lliga i obtenir un augment del crèdit" i també va dir que l'equip aconseguirà la permanència.

Acuña ha denunciat

Segons va revelar el director esportiu Oriol Alsina, un dels jugadors que ha denunciat el Girona per l'impagament de la prima per la disputa de la promoció el curs passat és Javi Acuña. El paraguaià, ara al Watford, és a l'agenda del club, però aquest fet no ha agradat gens a Alsina, que va assegurar en declaracions a la Xarxa que potser el Girona ja no hi estarà interessat.