Rebled creu que disposaran d´uns 120.000 € per fitxar

Part dels 300.000 euros de l'ampliació de capital és per retirar les denúncies per impagament d'una prima

07.01.2014 | 07:24

El president del Girona, Francesc Rebled, creu que l'àrea esportiva disposarà d'una partida de 120.000 euros per reforçar l'equip en aquest mercat d'hivern. Com ja va anunciar poc després de ser escollit president el 23 de desembre, el club farà una ampliació de capital per valor de 300.000 euros. L'objectiu és triple: abonar la prima per la disputa del play-off la temporada passada (els jugadors ho han denunciat davant la LFP i fins que no es resolgui, el Girona no tindrà via lliure per fitxar), presentar a la Lliga els avals que exigeix i disposar de liquidesa per regirar el mercat. Es busquen dos davanters i un migcentre.

"Aquesta setmana sabrem exactament l'import de les denuncies i quan tindrem per fitxar", va asseguar Rebled. El club negocia amb els jugadors que segueixen a la plantilla perquè retirin la demanda i acceptin cobrar els diners endarrerits més endavant. Amb els futbolistes que ja han deixat el club això és inviable i caldrà liquidar tot allò que reclamin.

El d'ahir va ser el primer partit que Francesc Rebled presideix a la llotja de Montilivi, després d'haver rellevat Joaquim Boadas a la presidència el 23 de desembre passat. L'advocat va mostrar-se convençut que l'equip es podrà reforçar "perquè ja tenim la documentació preparada per presentar a la Lliga i obtenir un augment del crèdit" i també va dir que l'equip aconseguirà la permanència.

Acuña ha denunciat

Segons va revelar el director esportiu Oriol Alsina, un dels jugadors que ha denunciat el Girona per l'impagament de la prima per la disputa de la promoció el curs passat és Javi Acuña. El paraguaià, ara al Watford, és a l'agenda del club, però aquest fet no ha agradat gens a Alsina, que va assegurar en declaracions a la Xarxa que potser el Girona ja no hi estarà interessat.

Girona FC

Pablo Machín i Delfí Geli
Pablo Machín renova amb el Girona fins al juny de 2019

Pablo Machín renova amb el Girona fins al juny de 2019

El tècnic va arribar el març de 2014 i enceta el cinquè curs a Montilivi

El City completa el fitxatge de Kayode per cedir-lo al Girona

El City completa el fitxatge de Kayode per cedir-lo al Girona

El davanter va ser el màxim golejador i el millor jugador de la lliga austríaca la temporada passada

Kayode ja s´entrena i és a punt de fitxar pel Girona

Kayode ja s´entrena i és a punt de fitxar pel Girona

Tot i els intents per amagar-lo, el club acaba confirmant que el nigerià s'exercita sota les...

Seguir jugant al Girona, la «millor» decisió de Pere Pons

Seguir jugant al Girona, la «millor» decisió de Pere Pons

El de Sant Martí, renovat fins al 2020, diu que vol «seguir creixent» al club de Montilivi i que...

L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema