Els primers a pronunciar-se van ser dos dels pesos pesants de la plantilla, com el capità Chicho i el davanter Javi Revert. De mica en mica, s'hi han anat sumant tots els seus companys d'un vestidor, el del Palamós, que té molt clar que l'home que ha de dirigir l'equip fins alfinal de temporada és Alfons Garcia.

Sense anar més lluny, el defensa Toni Cunill opina que "el més just i també el més lògic és que l'Alfons continuï. Està sobradament preparat i sap que l'equip està de la seva part". L'altre golejador del passat diumenge, el davanter Pugui, considera a l'actual tècnic com "l'home ideal" per ocupar la banqueta del degà perquè "ara mateix no hi ha cap entrenador que ens conegui millor que ell. És del poble i també un home totalment capacitat".

En la mateixa línia s'expressa l'atacant Dani Romero: "Tota la plantilla pensem que es quedarà. Ha aconseguit dues victòries davant dos rivals complicats, ens coneix i nosaltres el coneixem a ell". A l'espera d'una xerrada que mantindran aquesta setmana el president, Joan Pau Pérez, i el propi Alfons Garcia, tot sembla indicar que el desenllaç més lògic serà la ratificació de l'entrenador. Mentrestant, l'actual tècnic del degà assegura estar "molt tranquil" i admet que "sóc un home de club, pel que tot allò que decideixi la junta estarà bé. Si continuo fins al final, perfecte; i si porten a una altra persona jo estaré encantat de treballar amb aquests jugadors i amb el nou entrenador".