La continuïtat d'Alfredo Ortuño és cada cop més difícil, per no dir impossible. A banda de les propostes que té de clubs de Segona A sobre la taula (Sabadell i Valladolid, entre altres, a més a més de la del Girona), el Granada, club propietari dels seus drets, va confirmar ahir que Ortuño començarà la pretemporada amb l'equip andalús de Primera Divisió. Així, el davanter murcià treballarà a les ordres del nou entrenador, Joaquín Caparrós, que serà l'encarregat de decidir si es queda al primer equip o marxa cedit. Sigui com sigui, Ortuño no oblidarà mai Montilivi ni Girona, l'equip que li ha permès fer el salt a la LFP. " M'ha sorprès l'estima de la gent. Tota la vida estaré agraït al Girona, la ciutat i la seva gent perquè és quelcom molt bonic per a un jugador", deia Ortuño a La Xarxa.

El davanter murcià es mostrava il·lusionat amb la possibilitat de poder fer el salt a la màxima categoria. "Només penso a quedar-me al Granada. Seria un somni jugar a Primera amb el Granada. Pel meu cap només passa convèncer el míster perquè així sigui", deia. En aquest sentit, Ortuño recorda que el seu futur depèn del que passi els "primers quinze o vint dies" d'una pretemporada on es deixarà "la pell" per a quedar-se a l'equip.

Conscient de la dificultat de tornar a repetir la cessió d'Ortuño al Girona aquesta propera temporada, el Granada ha ofert d'altres jugadors al club de Montilivi. De moment però no n'hi ha cap que acabi de fer el pes a la direcció esportiva.