Quan la feina es fa ben feta, la satisfacció sempre sol ser doble. Per això ahir, Pablo Machín va entrar d'allò més satisfet a la conferència de premsa posterior a la victòria contra l'Osasuna. El Girona no havia donat opcions i havia tornat a fer un partit gairebé perfecte per seguir fent camí cap al somni de l'ascens directe. A més a més, l'afició, ahir sí, va respondre a la perfecció amb la millor entrada de la temporada a Montilivi. Per tot plegat, Machín no podia estar més content. El tècnic sorià es resisteix a parlar de partit perfecte perquè li agrada però si els seus homes s'encaparren a fer recitals jornada sí jornada també, al final, no els hi posarà un 9,75 com va fer ahir sinó un 10. "Abans dels partits, a la pissarra del vestidor, tots els entrenadors guanyem però quan veus que l'equip va a mort amb tu i les coses surten, et sents enormement satisfet. El mèrit és seu. Ho han fet tot en quant a esforç i disciplina. Els dono un 9'75 sobre 10", deia Machín. El tècnic gironí creu que "des de l'exigència ve la millora" i per això encara trobava que els seus homes "havien fet alguna cosa malament a pilota aturada", en a única llacuna del partit que va ser la rematada de cap de Nino al pal.

A manca de sis jornades pel final el Girona torna a encadenar tres victòries seguides (Leganés, Huelva i Osasuna). Tot i això, Machín no va voler assegurar que fos el millor de la temporada. "No ho sé però sí que som al moment en què tot es decideix". Amb els tres punts al sarró, Machín es mirarà amb calma els partits de l'Sporting i el Valladolid d'avui. El Las Palmas no va fallar però el Betis sí contra el Llagostera, la qual cosa deixa els gironins a 4 punts del líder. Ma?chín no es posa límits i no descarta atrapar-los. "Encara que sembli pressumptuós, hem de ser ?exigents. Depenem de nosaltres per a fer-nos amb alguna d'aquetes dues places i tenir el premi gros", recordava. El 3-0 d'ahir, a més a més, serveix per superar en l'average general l'Sporting. Machín va voler frenar una mica l'eufòria pel triomf i les sensacions a l'avisar, com és habitual en ell que "després d'una gran victòria, ve una gran cagada". En aquest sentit però, el sorià confia "canviar la mala sort que hem tingut contra el Barça B aquests anys", dissabte que ve.

Machín es va mostrar content per poder tornar a comptar amb Juncà mig any després. "El necessitem molt. Ara està al 50% però necessita jugar. Els que l'han suplert, tenen molt de mèrit"