Pablo Machín no feia bona cara ahir a la sala de premsa del Nou Estadi de Tarragona. Tampoc la feien els jugadors que anaven desfilant camí de l'autocar. Dues derrotes consecutives fan mal. Ara bé, fidel al seu estil habitual, el tècnic de Sòria va treure la versió més optimista a l'hora d'explicar la seva pel·lícula dels fets que sempre és amb el got mig ple. Per a Pablo Machín el partit va ser "igualat", el podria haver guanyat "qualsevol dos equips que hagués marcat primer" i ni la gespa ni el propi estat físic del seus jugadors els van afavorir gens ahir al Nou Estadi de Tarragona. Amb tot, el preparador va acabar reconeixent que "hem de millorar per poder competir dimecres aquí a Tarragona com ho ha fet avui al Nàstic. Encara que el partit ha estat igualat els hi hem donat algunes facilitats que hem de corregir".

"En els primer quinze minuts hem tingut problemes perquè ells ens han collat, però ho hem pogut acabar aguantant i després ja hem tingut més la pilota", va començar explicant un Pablo Machín que, però, va apuntar que "potser hem tingut més la possessió de la pilota perquè ells han fet un plantejament més a tapar-nos els espais, per recuperar-la i sortir a la contra". Per a l'entrenador del Girona no van ser cap sorpresa els canvis que va fer Vicente Moreno a l'equip titular. "Emana ja havia jugat a bon nivell en les dues segones parts i era lògic que acabaria entrant perquè és un jugador de molta qualitat; Fali també ja havia jugat mentre que era menys esperat el cas de Mousa però suposo que ho ha fet per intentar aturar Javi Álamo".

Superat el primer quart d'hora, el tècnic del Girona va veure un partit força "igualat" i, tot i que no es va acabar decantat cap al costat del seu equip, Machín tenia clar "l'equip que marqués el primer gol tenia moltes opcions de guanyar el partit". Rubén Alcaraz va enviar la pilota al travesser i encara que Giner en va fallar un parell, Jean Luc va marcar un 1-0 que acabaria sent decisiu. "Ells han defensat molt bé el nostre joc per bandes i no hem tingut frescor per sortir-ne amb velocitat, però també, encara que no vull posar com a excusa, la gespa estava molt lenta i no ens ha afavorit gens".

Pablo Machin té clar que el seu equip ha de millorar per obtenir milors resultats. Començant per aquest dimecres a Tarragona un altre cop contra el Nàstic. I, un dels primers aspectes en els quals té marge de progressió el Girona és en l'aspecte físic. "Encara no estem al cent per cent físicament i quan anem millorant això segur també farem un pas endavant en tota la resta", va dir Machín.

Sobre el partit de Copa de dimecres un altre cop contra el Nàstic, Pablo Machín preveu un partit semblant amb cares diferents. "És un altre partit, una altra competició i segur que amb jugadors diferents en els dos equips, però en l'àmbit tàctic i de plantejaments serà el mateix que avui".