El juvenil A del Girona va aconseguir una gran i merescuda victòria davant l'Atlètic Balears. El conjunt gironí va ser superior al rival i va tenir les oportunitats més clares durant gran part del partit.

La primera part transcorria sense incidències quan al minut 16, el capità i defensa Mario va engaltar una pilota a l'interior de l'àrea balear per marcar el primer gol del partit. El gol va suposar una injecció de moral per a l'equip de Robert Vila, que no va patir problemes en defensa i en atac es mostrava més aviat desencertat. Tot i això, era bon símptoma que arribessin ocasions i encara a la primera part, primer Carles Puig però sobretot Joel Arimany, amb un xut al pal, van estar a punt d'ampliar diferències a l'electrònic.

A la represa els gironins van tenir encara més ocasions. Pimentel va errar un penal al minut 52, cosa que no va desanimar el conjunt blanc i vermell. Carles Puig, un dels millors del matx, feia molt mal per la banda i de les seves botes va néixer l'acció del gol de la sentència, a cinc minuts del final. Una gran jugada individual de Carles la va culminar Bargalló, que només va haver d'empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Alegria a la banqueta i sobre el terreny de joc per un Girona que voldrà mantenir la dinàmica al camp del San Francisco.