Quique Cárcel i la direcció esportiva al complet han decidit posar fil a l'agulla i mirar més enllà del present. En uns mesos la temporada haurà acabat i haver fet els deures a temps seria un avantatge, per la qual cosa lligar la continuïtat d'alguns jugadors que acaben contracte aquest proper 30 de juny, és una prioritat. No són pocs els futbolistes als que el vincle amb l'entitat els finalitza aquest mateix 2016. Dos d'ells, Aday Benítez i Àlex Granell, ja han renovat, però no pas la resta. Es tracta de Felipe Sanchón, Eloi Amagat, Jaime Mata i Isaac Becerra.?A?part d'ells, hi ha un bloc de futbolistes cedits (Germán Parreño, Marcelo Djalo, Pablo Maffeo, Chidiebere Nwakali, Jairo Morillas, Florian Lejeune i Rubén Sobrino) que també s'haurien d'acomiadar aquest estiu. Com que Cárcel, ni tampoc el cos tècnic, els vol perdre a tots de vista, el club fa temps que treballa per lligar la continuïtat d'alguns d'ells. És el cas d'Isaac Becerra, Jaime Mata i també Eloi Amagat.

«S'està parlant amb diversos jugadors. Hi ha tres o quatre coses que estem tractant. No creiem que es resolgui de manera tan imminent com els casos d'Aday i Granell, però sí que confiem que aquestes últimes renovacions ens ajudin a fer veure a la resta de futbolistes que poden donar aquest pas», confessa el propi Cárcel. Amb Becerra i Mata ja fa temps que s'està parlant. Són dos jugadors força cobejats (sobretot el primer), pel que serà complicat arribar-hi a una entesa. Amb Eloi tot just fa un parell de setmanes que s'han iniciat converses i, malgrat que la voluntat de les dues parts és la de seguir plegats, sembla que les postures encara estan allunyades. A?banda, la direcció esportiva també tindria en ment ampliar el vincle d'altres homes, com Pere Pons, Kiko Olivas o Rubén Alcaraz (tots tres acaben el 30 de juny del 2017).

De moment, amb Aday i Granell confirmats, a dia d'avui el Girona 2016/2017 comptaria també amb Alcalá (2019), Arimany (2019), Coris (2018), Mas (2018), Oliveros (2018), Borja García (2017), Llonch (2017), Richy (2017);?així com els esmentats Kiko, Pons i Alcaraz. A?part, hi ha un compromís perquè Álamo l'any vinent ja sigui propietat del Girona (fins al 2017). A?més, cal sumar els jugadors que estan cedits:?Serrano, Zamorano, Serramitja, Vivancos, Traoré i Ayub.