No havia ni transcorregut un quart d'hora de joc i el Girona va patir el primer contratemps del partit. En una cursa per intentar frenar un contracop de Dubarbier, Aday Benítez s'havia trencat i mostrava signes evidents de dolor. De seguida des de la banqueta, Pablo Machín va fer escalfar Sebas Coris perquè entrés al camp. El canvi, tanmateix, va agafar descol·locats els gironins, que van veure com en la primera acció posterior arribava l'únic gol del partit. Aday, tal i com va explicar Machín al final del partit, és molt probable que pateixi una ruptura fibril·lar. Depenent del resultats de les proves que se li faran probablement demà, el carriler de Sentmenat podria estar-se algunes setmanes de baixa. En aquest sentit, els tècnics van estar hàbils ahir i conscients que Aday tenia quatre targetes i estava a només una de la sanció van fer-lo sortir dels vestidors un cop ja substituït perquè des de darrere la banqueta protestés al quart àrbitre. El col·legiat principal, a instàncies del seu assistent, el va amonestar i, aconseguit l'objectiu , Aday va tornar als vestidors. La baixa d'Aday coincidirà amb el retorn de Javi Álamo diumenge, un cop el canari va ser baixa ahir per sanció a Almeria.

Retorn amarg

Gairebé tres anys feia que el Girona no trepitjava l'estadi Juegos del Mediterráneo. La darrera vegada que ho va fer va ser en la tornada de l'eliminatòria final del play-off d'ascens a Primera Divisió de la temporada 2012-13. Aquell dia la derrota dels homes de Rubi va ser clara 3-0 i va posar punt i final al somni de pujar a Primera del primer millor Girona de la història. El retorn a l'estadi andalús va acabar amb un altre desenllaç negatiu. Això sí, ahir el Girona era l'equip gran que lluitava per poder mirar a Primera i l'Almeria, un rival que haurà de suar per salvar-se.