Pablo Machín (entrenador del girona)

Pablo Machín, l'entrenador del Girona, ha lamentat que després de posar-se per davant, el líder de segona divisió aconseguís empatar: "Sempre que comences guanyant, sobretot a casa, si t'empaten la sensació no és bona. Hem generat més ocasions que el Leganés, que és l'equip menys golejat i el líder per alguna cosa".

En relació amb les polèmiques del partit, Machín ha opinat el següent: "En el primer gol anul·lat tinc la sensació que el porter topa amb el seu defensa; l'altre és una fora de joc milimètric"

Tot i això, Machín ha reconegut que sumar sempre és positiu. "Sumar sempre és bo i si ho fas contra el líder encara més. Però me'n vaig fastiguejat perquè hem merescut guanyar i estaríem més a prop d'objectius més ambiciosos".

Per altra banda, Asier Garitano, entrenador del Leganés, ha elogiat el partit de l'equip gironí: "Ha sigut un partit complicadíssim per a nosaltres. Ja ha sabíem, perquè per alguna cosa el Girona és, amb nosaltres, el millor equip de la segona volta. Donem per bo el punt, segurament el Girona ha tingut les millors ocasions. Era important que després d'una derrota no encaixessim la segona".