L'exjugador del Girona Lluís Tremoleda va morir la setmana passada a Terrassa, on estava establert, als 90 anys. Els aficionats més veterans del Girona de ben segur que recorden la línia defensiva que formaven a Vista Alegre Fàbrega, Curbet i Tremoleda a finals dels anys quaranta i principis dels cinquanta, a la qual s'afegiria Pepe Pinto, després de la retirada de Fàbrega. L'equip llavors vivia la seva segona etapa a Segona Divisió i el jove Lluís Tremoleda començava a fer-se un nom. L'any 1949 l'entrenador Hilario Marrero el va promocionar al primer equip procedent del Deportiu (filial) i ja no se'n va moure fins set temporades després (1955). Van ser uns anys intensos on Tremoleda, nascut a Espolla, va defensar la samarreta del Girona a Segona Divisió i a Tercera. Tremoleda, que va viure in situ el descens de l'any 1949, es va quedar a les portes del retorn a la categoria de plata en dues ocasions. Va ser en les promocions fallides del curs 53-54 on el Girona es va veure superat pel Caudal de Mieres i La Felguera (Langreo) en la promoció i del 54-55 on el Plus Ultra va barrar les portes al conjunt blanc-i-vermell. Un dels seus companys de l'època, Pepe Pinto, recorda que Tremoleda era «un defensa, rapidíssim d'una potència física extraordinària que ho deixava tot al camp». A més a més per Pinto, el gironí era una «gran persona». Tremoleda també va lluir uns quants anys el braçalet de capità a Vista Alegre.

Acabada aquella temporada, Tremoleda va posar punt i final a la seva etapa a Vista Alegre per discrepàncies amb la directiva i va fitxar pel Blanes, on treballava. Tremoleda també seria entrenador del conjunt selvatà unes quantes temporades.

L'any 1964 el Blanes i el Girona van disputar un partit d'homenatge amb motiu de la seva retirada al qual van assistir un grapat d'excompanys seus dels dos ?equips. El resultat va ser de 3-2 per al Blanes. Anys després Tremoleda entrenaria també el Lloret.?A finals de la dècada dels seixanta seria regidor d'Esports, Turisme i Festes de l'Ajuntament de Blanes. El gironí, a més a més, va ser un dels promotors del tradicional Concurs Internacional de Focs d'Artifici de la Costa Brava l'any 1970, juntament amb l'alcalde d'aleshores, Domingo Valls, que buscava promoure un nou turisme a la població selvatana.