L'entrenador del Girona FC, Pablo Machín, ha assegurat avui que espera que "es repeteixi la història de l'eliminatòria contra el Granada" i "siguem capaços de remuntar" un 2-1 en contra a Montilivi.

Machín ha comentat que el partit "ha començat com no agrada a cap entrenador, amb un gol molt matiner de l'Osasuna. Hem fet el difícil que era remuntar, llàstima que ha durat poc. No hem sabut aturar els bons moments de l'Osasuna; hauríem d'haver estat més contundents amb el rival".

"No volem pensar en el què hem fet fins ara. Només mirem cap endavant. Poca gent se'n recordarà de qui quedi segon en aquesta final", ha afegit.

També ha parlat de l'àrbitre. Després de dir que "arbitrar és molt difícil", ha lamentat un parell de decisions: "Crec que hi hagut penal de Nauzet a Mata i potser una falta prèvia d'Osasuna en el segon gol"

Per la seva part, Enrique Martín ha dit que vindran a Girona a guanyar. "El Girona és un gran equip, que porta dos anys molt bons i això té un mèrit impressionant", ha assegurat.