El Girona havia jugat la temporada 1970/71 un partit d'entrenament al Sánchez Pizjuán de Sevilla, però mai, fins ahir, hi havia disputat un duel oficial. El camp sevillista es va convertir, d'aquesta manera, en el 52è escenari diferent que visita el club de Montilivi en la seva ja novena temporada consecutiva a la categoria de plata. Un altre escenari de luxe, un camp de Champions, igual com San Mamés, que va acollir la temporada passada el partit inaugural del curs dels gironins. En la seva anterior etapa a Segona, el Sevilla Atlètic disputava els seus partits a la Ciutat Esportiva Juan Ramon Cisneros (de fet, allà va ser on el juny passat va celebrar el retorn al futbol professional eliminant el Lleida per penals). Ara, però, inicia la temporada amb el Sánchez Pizjuán com a llar. Ahir hi va col·locar 4.057 espectadors amb una calor sufocant de 34 graus a les nou de la nit que amb l'humitat patien una sensació de calor superior.

El Girona va iniciar el seu camí a Segona A fa 8 anys amb una victòria al camp del Celta (0-1) gràcies al recordat gol de Jaume Duran. Era la campanya 2008/09. Des d'aleshores els blanc-i-vermells han tingut 52 rivals diferents i han visitat alguns dels escenaris històrics del futbol espanyol, com el Benito Villamarín (Betis), Vallecas (Rayo), La Romareda (Saragossa), El Sardinero (Racing), Gran Canària (Las Palmas), Riazor (deportivo, Anoeta (Real Societat), El Sadar (Osasuna), Son Moix (Mallorca) i El Madrigal (Vila-real). El Rico Pérez ha acollit partits de l'Hèrcules i de l'Alacant. Els últims camps que s'han afegit a la llista han estat San Mamés (Bilbao Athletic) i Carlos Tartiere (Oviedo) el curs passat, i el Sánchez Pizjuán, ahir.

L'estadi que més cops ha visitat el Girona ha sigut el Nuevo Arcángel de Còrdova. Vuit vegades, incloses les dues de la temporada passada perquè els andalusos van ser rivals en el play-off. Per darrere hi ha Gran Canària (Las Palmas, ara a Primera), Santo Domingo (Alcorcón) i Los Pajaritos (Numància), amb set.