Cinc gols entre Lliga i Copa tot i no ser titular indiscutible. N'hi per estar-ne més que content.

Sí. Estic aprofitant els minuts que tinc al màxim. I?si a més a més, puc fer gols, doncs molt millor.

I?a sobre, gols decisius com el de dissabte passat a Vallecas va donar la victòria al seu equip al minut 94 amb un gran gol.

Aquells tres punts ens van anar molt bé perquè estàvem en una dinàmica en què no guanyàvem partits i ens havíem quedat a baix. Vaig estar molt content pel gol i la victòria final.

Com va arribar a l'UCAM? El Llagostera el volia retenir malgrat el descens, oi?

Sí, tot i baixar l'Oriol Alsina volia que em quedés però jo desitjava continuar a Segona A perquè considerava que els dos últims anys havia fet prou mèrits per seguir-hi. Vam estar parlant amb l'Oriol però quan l'UCAM?es va interessar per mi, no vam trigar gaire a posar-nos d'acord.

Hi va haver opcions de marxar a la Lliga Índia?

Sí. Va sorgir la possibilitat d'anar-me'n al Pune City amb en Pitu (Comadevall). Tanmateix, considerava que era un mercat que per la meva edagt (26 anys), encara no l'havia de tocar.

El fet de tenir a Múrcia excompanys com Tito i Natalio van ajudar-lo a decidir-se?

Sí. Quan vaig signar en Natalio ja hi era i hi va fer molt perquè em decidís

Quines diferències ha trobat entre l'UCAM?i el Llagostera?

Aquí, la Universitat fa que el club sigui més conegut. És seriós i paga al dia, no trobo que li quedi gran la Segona Divisió A. L'estadi de La Condomina és semblant al del Palamós quant a aforament. Últimament ve prou gent, entre 4.000 i 5.000 espectadors, diria. A més a més tenim una penya que ens segueix molt a tot arreu. Evidentment, l'equip de la ciutat és el Reial Múrcia però cada cop hi ha més persones que canvien pel fet de poder veure futbol de Segona A.

El veuen gaire el president, José Luis Mendoza?

Ens va fer una xerrada abans de començar la Lliga. Té molta feina amb la Universitat, l'equip de bàsquet, els esportistes i passa poc per aquí.

Estudia quelcom vostè?

Precisament ara començaré un màster de gestió i direcció d'entitats esportives.

Veu la categoria més igualada que mai enguany? Acaben de sortir del descens i tenen el play-off a 3 punts.

No ens podem despistar en cap moment perquè si perdem amb el Girona hi podem tornar a caure. Som ambiciosos i volem salvar-nos al més aviat possible per poder lluitar per altres fites. Costarà salvar-nos però ho podem fer perquè som competitius, sempre donem la cara i tenim una plantilla llarga. Tenim capacitat per salvar-nos i després mirar altres fites.

Com el Llagostera fa dos anys, l'UCAM és un equip poc conegut. És un avantatge això?

Pot ser. Fixi's amb el Reus també. Ningú donava un duro per ells i estan a dalt. Els equips no ens coneixen i hem d'aprofitar el plus de ser nous.

Com veu el Girona? Està en zona de play-off però amb moltes baixes.

El Girona sempre ha estat un equip complicat. De fet fa dos anys que és a punt de pujar a Primera Divsió. Tenen una plantilla de molta qualitat malgrat que puguin tenir lesionats. Suposo que vindran a mirar de no encaixar i marcar en alguna oportunitat que tinguin perquè a dalt tenen molta pólvora.