Després de dues temporades esgotadores en què el fet de disputar el play-off d'ascens ha allargat els exercicis fins ben entrat el mes de juny, enguany la plantilla del Girona gaudirà de ben bé un mes de vacances. L'ascens certificat contra el Saragossa, de fet, ja va avançar el període vacacional una setmana i a Còrdova l'equip hi va anar a cobrir l'expedient entre celebració i celebració. Amb vistes a la propera temporada, els jugadors ja saben que el dia 14 de juliol hauran de ser a Girona per començar amb les revisions mèdiques pertinents prèvies a l'inici de la pretemporada. A manca de confirmació oficial, el tret de sortida dels entrenaments seria el dia 17 i, entre el 18 i el 19 l'equip ja faria les maletes per agafar l'avió amb destinació Manchester. Allà, la plantilla blanc-i-vermella hi realitzarà l'estada de pretemporada com ja va fer la passada campanya. Amb tota probabilitat, el Girona disputarà uns quants partits amistosos. El curs passat va enfrontar-se a l'equip sub21 del Manchester City i al Blackburn Rovers.

El fort vincle amb el Manchester City que, properament ho serà encara més amb l'entrada del club anglès a l'accionariat de manera oficial, ha fet que els últims anys hagin arribat un bon grapat de jugadors cedits al Girona (Lejeune, Nwakali, Sobrino, Pablo Marí i Maffeo dues vegades). A més a més, l'estiu passat ja va desplaçar-se fins a la ciutat anglesa per així poder treballar amb un clima més fresc durant els primers dies pretemporada a la Ciutat Esportiva del club.

Torna la Penya Gironina

D'altra banda, aquest vespre el Frankfurt Cervesaria Cross de Girona (carrer de la Creu) serà l'escenari de l'acte de presentació de la refundació de la Penya Gironina (2/4 de 9). Aquesta popular penya, molt popular als anys vuitanta i noranta, reprendrà la seva activitat després d'haver desaparegut la darrera època. A l'acte s'hi espera la presència d'alguns futbolistes de la primera plantilla com ara Pere Pons, així com també jugadors i entrenadors de les dècades dels vuitanta i noranta.

D'altra banda, la Penya Saltenca farà entrega demà a Portu del trofeu al millor jugador de la temporada.