Un accident va obligar a desallotjar els treballadors que s'encarreguen de les obres de sanejament de l'avinguda França de Sarrià de Ter. Una màquina de l'empresa Acciona va foradar ahir al matí una canonada de gas en picar-la accidentalment.

Els fets van succeir a les onze del matí quan una màquina va perforar la canonada de l'empresa del gas al número 721 de l'avinguda. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar quatre dotacions de Bombers, la policia local i els tècncis de la companyia de gas. Segons va explicar l'alcalde de Sarrià de Ter, Roger Torrent, la fuita es va controlar ràpidament col·locant-hi un bypass. Tanmateix la policia local va tallar l'accés a la zona perimetral per precaució. Dues hores més tard la fuita ja estava totalment reparada. Segons els Bombers de la Generalitat el forat es va acabar de soldar cap a tres quarts de dues. De totes maneres una dotació de Bombers i els tècnics van estar durant tota la tarda revisant que la reparació s'assequés correctament i evitar noves fuites.

D'altra banda, la companyia de gas va aclarir que ni la fuita ni els treballs de reparació van afectar el subministrament als usuaris. Els treballadors de l'obra van estar evacuats mentre es duien a terme els treballs de reparació de la canonada, però no va caldre desallotjar els veïns ja que, segons els Bombers, els habitatges es trobaven lluny de la fuita. Les obres consisteixen a canalitzar els serveis de sanejament.