Les IV jornades de medi natural es faran al març al Centre Cívic el Ter

 

GIRONA | DDG L'Ajuntament de Girona preveu celebrar les quartes jornades de medi natural a Girona del 20 al 22 de març. Les jornades constitueixen una oportunitat per divulgar els molts projectes i treballs que es realitzen anualment a la ciutat i que tenen la natura com a eix d'estudi i recerca, siguin per part d'entitats, associacions, institucions, consorcis, persones a títol individual o, especialment, treballs de recerca de joves estudiants dels instituts gironins.
Aquestes jornades estan destinades a alumnes de batxillerat i altres persones que vulguin presentar projectes o treballs de recerca sobre medi natural a Girona i rodalies. També a ciutadans i ciutadanes interessats per la temàtica que desitgin conèixer els treballs i les actuacions realitzades darrerament a la ciutat sobre medi natural.
Les jornades estan organitzades a l'Ajuntament de Girona, amb la col·laboració de representants de la Universitat de Girona, l'Ateneu Juvenil, Cultural i Naturalista, de Girona l'Associació de Naturalistes de Girona, Consorci de les Gavarres, Consorci Alba-Ter, IES Santa Eugènia i IES Carles Rahola. Enguany es faran al Centre Cívic el Ter (Taialà). el regidor de Medi Natural, Ponç Feliu, ha fet una crida per tal que s'hi participi.

Canal Girona FC

Girona FC

Girona FC

Totes les notícies, imatges, vídeos i partits en directe del Girona FC. Consulta també la classificació i calendari de la Lliga.

 
Enllaços recomanats: Premis cinema