La portaveu del grup popular a l'Ajuntament de Girona, Concepció Veray, va lamentar la picabaralla continuada entre ICV i el PSC, dos dels socis de govern a l'Ajuntament de Girona. A parer de Veray, aquesta dicussió permanent no beneficia els gironins.

La portaveu del PP es referia a les declaracions arran de la resolució de l'expedient obert al regidor d'ICV Enric Pardo que ha derivat en una lectura diferent sobre si l'ètica ha d'anar lligada exclusivament a la legalitat, com defensa ICV, o a quelcom més, que manifesta l'alcaldessa, Anna Pagans (PSC). Veray considera que "l'ètica no està lligada només a la llei, està lligada als valors". En aquest sentit, la regidora del PP creu que a Pardo "li ha faltat ètica". "Jo no hauria actuat així. Els polítics hem de traslladar una sèrie de valors a la societat i el que han de traslladar ha de ser ètic", assenyala. Com també va dir l'alcaldessa, Veray considera que "l'ètica ha d'estar per sobre de tot".

No obstant això, la portaveu popular celebra que l'expedient hagi conclòs que no hi havia cap il·legalitat en les contractacions del regidor de Medi Ambient. Però indica a l'alcaldessa que, si ha demanat a ICV que actuï i no ho ha fet, ho hauria de fer la mateixa Pagans.girona |t.c.c.