T'interessa la medicina alternativa? T'agradaria saber més sobre tractaments orientals? Tens dubtes sobre l'acupuntura? No saps què és la bioressonància quàntica? Ara ho podràs resoldre. I és que «diaridegirona.cat» ha posat en marxa un consultori sobre teràpies naturals. Cada dimecres els lectors podran fer arribar les seves consultes sobre tot tipus de tècniques terapèutiques amb teràpies naturals. Els especialistes de Shen Girona respondran cada dimecres els dubtes que els lectors els facin arribar.

Shen Girona es va fundar a Girona l'any 2006 i s'ha convertit en centre de Teràpies Naturals de referència en tota la província. Així ho avala el Certificat d'Excel·lència de la Medicina Tradicional Xina que va rebre el el 2008 de mans de la Federació Europea de MTC.

Shen Girona barreja tècniques molt antigues com l'acupuntura amb coses més modernes en medicina natural com la biorresonància quàntica.

També són els únics especialistes en el món de la dona i del nen oferint un servei original de doula, massatge Infantil, massatge per a embarassades, pediatria natural i psicopedagogia per a nens.

Shen Girona pertany a l'Associació de Junta Arbitral de Consum de Catalunya, a l'Associació de Dones Empresàries de Girona, a la Federació Espanyola de Naturopatia i la Federació Europea de Medicina Tradicional Xina entre d'altres.