Tribuna de Girona inciarà el 17 de març un cicle de conferències en el que els candidats a l'alcaldia de Girona podran presentar els seus projectes, acompanyats dels caps de llista a l'Ajuntament de Barcelona. Les cinc conferències programades se celebraran a l'Auditori de la Caixa, al carrer de la Creu, a partir de dos quarts de vuit del vespre. Tots els actes són gratuïts i oberts al públic.

El 17 de març serà el torn de Blanca Palmada, candidata d'Esquerra Republicana de Catalunya a Girona, que serà presentada per Jordi Portabella, cap de llista republicà a Barcelona.

El 21 de març el cap de llista a Girona d'Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa, Joan Olòriz, farà la seva conferència i serà presentat per Enric Gomà, candidat ecosocialista a Barcelona.

El proper 30 de març la candidat del Partit Popular de Catalunya a l'Ajuntament de Girona, Concepció Veray, estarà acompanyada per Alberto Fernández Díaz, cap de llista popular a Barcelona, que serà l'encarregat de presentar-la.

El 4 d'abril serà el cap de llista de CiU a Girona, Carles Puigdemont, qui farà la seva presentació a Tribuna de Girona acompanyat per l'alcaldable a Barcelona, Xavier Trias.

El 14 d'abril el cicle es tancarà amb els candidats socialistes. La cap de llista a Girona, Pia Bosch, serà presentada per l'alcaldable a Barcelona, Jordi Hereu.

La política municipal prendrà així el relleu al cicle d'educació de Tribuna de Girona -que està organitzat per Diari de Girona, Ràdio Girona i la Caixa- en què han participat el ministre Àngel Gabilondo i la consellera Irene Rigau.