El tram del carrer Migdia de Girona comprès entre els carrers Pau Vila i Dinarès i Saragossa quedarà tancat al trànsit, en un sentit de circulació, demà i dijous per executar una rasa. Es tracta d'un tros de vial que no està en el tram en obres des de fa setmanes.

El motiu del tall és l'execució d'una rasa per al sanejament del paviment malmès a causa d'una avaria a la xarxa d'aigua potable. Els vehicles procedents del carrer Migdia, en sentit sud, seran desviats pels carrers Pau Vila i Dinarés, Joan Roca i Pinet i Saragossa fins a reincorporar-se de nou al carrer Migdia.

Els horaris de les afectacions a la circulació seran de les set del matí a les vuit del vespre pels treballs d'execució de la rasa el primer dia. L'endemà, el tall de trànsit afectarà des de les set del matí a la una del migida pels treballs de reposició de l'aglomerat.

Aquestes obres afectaran l'itinerari de l'autobús urbà: des del dimecres 31 a les 6 fins al dijous 1 de setembre a les 14 hores, la línia 10 del bus urbà modificarà el seu recorregut sentit sud. Des del Migdia es desviarà pel carrers Emili Grahit, Rutlla, Caldes de Montbui fins a reincorporar-se al carrer Migdia. S'hauran d'anul·lar algunes parades: Migdia, 48 (Parc Migdia) i Migdia, 72 (Centre Civic Pla de Palau). Com a compensació, com a parades provisionals, n'hi haurà a la Rutlla 132 (Antic Roca), Rutlla 156 (Josep Tharrats), Rutlla 194 (Castell de Perelada) i Rutlla 248 (Caldes de Montbui).