La parròquia de Sant Josep de Girona celebra dissabte i diumenge la quarta edició del cap de Setmana Solidari per commemorar l'enviament del mossèn Joan Soler al Togo com a missioner.

El tema principal del cap de setmana solidari serà Immigració i Integració, un tema actual amb el qual es pretén apropar-nos a aquesta realitat. El principal objectiu és sensibilitzar i conscienciar el nostre entorn mitjançant diferents activitats relacionades amb el tema, que s'aniran realitzant durant tot el cap de setmana.

Dins la programació que s'ha pensat dur a terme aquest any, l'organització posa de relleu una activitat de cinefòrum on es projectarà el documental Somnis atrapats i s'intentarà encetar una mica de debat en finalitzar la filmació. També es realitzarà una taula rodona, on els diversos ponents exposaran des de diferents perspectives el seu punt de vista pel que fa a la immigració i la integració actual.

Durant aquest cap de setmana també es podrà participar en altres activitats com el dinar solidari, on es farà un tastet de les diferents cuines del món, concurs de fotografia i l'intercanvi de llibres i també jocs infantils.