Amb l'enderroc del fanal de la plaça del Vi no han acabat els gestos per remarcar davant dels ciutatadans que a Girona ja no governen els socialistes. Tampoc amb l'aturada o el replantejament d'alguns projectes. Hi ha hagut també altres accions més discretes però que l'equip de govern de CiU vol que vagin prenent força entre els gironins.

El nou goven local té clar que l'eslògan "Girona m'enamora" està molt vinculat a l'època socialista. Molt lligat a la tranformació d'una ciutat apagada a una altra de molt més alegre i més orgullosa de ser com és. La d'una Girona de postal, on les cases de l'Onyar reconverteixen la Girona grisa en una Girona de colors. Per això, la federació nacionalista ha començat a impulsar i repetir un nou lema: "Girona emociona". Una frase molt similar que pretenen que acabi substituint l'anterior eslògan. Va començar a prendre força durant la campanya de Nadal, on les diferents iniciatives locals van referir-se constantment a l'"emoció". Darrerament, tant l'alcalde, Carles Puigdemont, com algun dels altres regidors del govern l'utilitzen quan apareixen davant la premsa. També és present a les ?xarxes socials, on es transmet la nova idea com una ona expansiva.

A banda de les paraules, hi ha també el color corporatiu. El que identifica la ciutat. En multitud d'espais municipals, l'escut de la ciutat apareixia fins ara el color taronja en forma de franja. De mica en mica però, s'està substituint pel color blau. És una altra manera d'esborrar records d'un govern antic aprofitant que CiU pretén modernitzar la imatge de l'Ajuntament, visualment, de refranys i de marques.