Un grup de menors va entrar ahir a la tarda a un garatge del carrer Pau Casals de Girona i en va sostreure bicicletes que el propietari tenia relligades amb un cadenat. Enxampats, els menors, un grup de sis i set adolescents segons van explicar testimonis dels fets, van fugir de la policia en dos grups separats: uns van enfilar cap a la Devesa i d'altres en direcció a Santa Eugència, alguns corrents i d'altres pedalant sobre les bicicletes furtades.

Els veïns de la finca afectada van trucar als Mossos d'Esquadra entorn les quatre de la tarda, segons van informar des del cos. En veure's sospresos, els nois, una mitja dotzena, van fugir corrents i es van separar en dos grups, probablement per dificultar la persecució als agents. Una comerciant que els van veure passar corrents va explicar que duien gorres i es tapaven la cara. Els nois eren un grup de menors marroquins, segons van indicar les fonts policials.

Durant la carrera per escapar-se dels policies els nois van perdre una motxilla que els agents van recollir i s'espera que menarà cap als autors del robatori, que ahir a la tarda encara no havien estat detinguts .